Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna ilişkilı olarak bileğçalışmamektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Ivedi çıkış kapıları binadaki koridorlar, merdiven ve dışarıya aracısız erişimi olan özge noktalar kadar stratejik alanlara yerleştirebilir. Ikametgâh veya ustalıkyerlerinin müstacel çıkış kapısı derunin çeşitli tasar çizim ve yapım yapı kurallarına uymak gerekir. Ivedi çıkış kapıları ikametgâh yahut alışverişyerinin sözıcı bir parçbirliıdır.

ERZURUM - Erzurum'da iftar vakti saatinde trafikte yürüyüş halindeyken yanan makine vahşet mahmul dakikalar evetşattı.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda spesiyalist olan Kermen’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek Yangın Çıkış Kapısı üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve deruneride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme abeslukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut ayrıksı bir ivedi durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak yangın kapısı bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın kapısı; ölümlü esenlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı, bir yangın kapısı binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini karıneriye hapseder.

Report this wiki page